fbpx Give Elementer opkøber Lundsby Industri A/S | Give Elementfabrik A/S

Give Elementer opkøber Lundsby Industri A/S

22. januar 2019

Give Elementer opkøber Lundsby Industri A/S

Som led i et strategisk samarbejde har Give Elementer købt Lundsby Industri A/S i Gedsted. Opkøbet har været undervejs i en længere periode og er en del af et generationsskifte i Lundsby Industri A/S. Koblingen mellem industritanke og vægelementer betyder, at virksomhederne nu står endnu stærkere på totalløsninger til industrianlæg.

Fællesnævnerne for vore to fabrikker er L-Elementer til plansiloer og støttemure. Men ellers vil virksomhedernes strategiske samarbejde været fokuseret på at kunne positionere sig som totalleverandør til flere typer industrianlæg, f.eks.  biogasanlæg.

Lundsby Industri A/S producerer anlæg til landbrug, industri, kommuner og biogasanlæg - og vil være et stærkt supplement til Give Elementers produkter.

”Som en del af vores strategiske fokus på industri, er der oplagte synergier at udnytte i et fremtidigt samarbejde med Lundsby Industri. Nøgleordet er totalløsninger. Vi får i det nye samarbejde en god kobling  mellem vægelementer og tanke. Dermed kommer vi til at stå stærkere på markedet for totalløsninger til industrianlæg, der både indeholder siloanlæg og bygningselementer’’ lyder det fra Jens Henrik Eskildsen, Give Elementer.

Lundsby Industri A/S blev grundlagt af Erik Lundsby Andreasen i 1987. Virksomheden er især kendt for siloløsningen Lundsby tanken

Den officielle overtagelse af Lundsby Industri A/S er allerede juridisk på plads. Fabrikken i Gedsted bibeholdes, Lundsby Industri A/S fortsætter i eget navn og fabrikkens medarbejdere beholder alle deres job.

Vi ser meget frem til samarbejdet med Lundsby Industri A/S i det nye år.

Nyheder