En superoptimeret familieejet virksomhed

Give Elementfabrik A/S er i dag en førende leverandør af beton- og letbeton elementer til landbrug og industribyggeri. Vi producerer, leverer og monterer præfabrikerede modulopbyggede betonelementer i hele Danmark og har en betydelig eksport til andre nordiske lande

Med produktionsenheder i Give og Nørre Snede, råder vi over mere end 9000 m2 produktion, lager og administration, fordelt på et samlet grundareal på 62.000 m2

Give Elementfabrik A/S har gennem årene oparbejdet et image som en troværdig samarbejdspartner, der tilpasser sig kundens behov. Med kreativ og rationel tankegang udnytter vi fleksibiliteten i vores standardelementer til at skabe innovative løsninger.

Vi har gennem 50 år superoptimeret vores produktion og kan derfor i dag levere kvalitetselementer til konkurrencedygtige priser. ”Keep it simple” har altid været, og er stadig, virksomhedens ånd, målsætning og DNA.

Ud fra simpelhedens princip tilpasser vi os den enkelte byggesag, hvilket sikrer konkurrencedygtige priser og en høj kvalitet til aftalt tid. På fabrikken anvender vi den nyeste teknologi både i produktionen og projekteringen og vi er derfor på forkant med udviklingen og de store krav, der stilles til moderne byggeri. 

 

Betonelementer af høj kvalitet.

Give Elementfabrik A/S er certificeret af Bureau Veritas Certification A/S, et certificeringsorgan, der er godkendt af erhvervsministeriet / DANAK til at udstede certifikater.

Vore certificater er udstedt efter gennemgang og vurdering af produkt, produktion og den interne kontrol.

De certificerede produktområder er:

Facadeelementer, sandwichfacade-elementer og vægelementer i beton og letbeton, samt silo- og planelementer i beton.

Bureau Veritas Certification overvåger og dokumenterer således, at vore produkter er vurderet og fundet i overensstemmelse med:

  1. Vore egne kvalitetsbeskrivelser
  2. Ydeevnedeklaration (DOP)
  3. Samt produktstandarder som det fremgår af vore certifikater

Vores kvalitetsstyringssystem er dokumenteret i vores kvalitetshåndbog, der fungerer som et styringsredskab for alle medarbejdere hos Give Elementfabrik A/S. Kvalitetshåndbogen er også information og dokumentation af kvalitetsstyringssystemet over for alle vore samarbejdspartnere.

Historien

Mere end 50 år med betonelementer til landbrug og industribyggeri.

Give Elementfabrik A/S blev etableret i 1964 af Jens Eskildsen i hjertet af Jylland, og har siden leveret letbetonelementer til over 10.000 bygninger.
Ved fabrikkens start var produktionsarealet omkring 500 m2 og selve grundarealet 8.000 m2. Siden da har vi udvidet produktionen flere gange, og det bebyggede areal - produktionshallerne, lager og administration - udgør i dag mere end 9000 m2, fordelt på et samlet grundareal på 62.000 m2.

Produktsortimentet startede med 60 cm's pudsede elementer til landbrugs- og industribyggeri. Senere begyndte vi at frilægge facaderne i natursten. I 1980 udvidede vi produktionsapparatet, så det blev muligt at fremstille elementer i længder op til 5,5 meter.

I tæt dialog med vores kunder har vi gennem årene udvidet vores produktsortiment, så det i dag omfatter et bredt sortiment indenfor elementer til landbrug og industri, herunder L-elementer og kanalelementer. Vi har et bredt produktprogram indenfor L-elementer, som vi har produceret siden 1981.

I 1969 oprettede vi salgskontor på Sjælland, som siden har varetaget salg af produkter øst for Storebælt. Hovedsageligt leverer vi elementerne i Danmark, men også til byggerier i Tyskland, Norge, Sverige, Færøerne og Polen.

Give Elementfabrik A/S er i dag førende leverandør af elementer til landbrug og industri. 

Læs mere om vores historie i vores jubilæumsbog, som du finder her: jubilæumsbog2014. Du kan også se vores jubilæumsfilm her.

Idegrundlag og mål

Vores filosofi: Keep it simple

Virksomhedens idégrundlag er, gennem udvikling, produktion og montage, at tilfredsstille markedets behov for væg-, silo- og kanalelementer i beton samt letbeton vægelementer til landbrugsbyggeri og industribyggeri. Vi arbejder ud fra enkelthedens princip og filosofien om, at en enkel tilgang til byggesagerne giver vores kunder et bedre og billigere resultat. Vores målsætning er tilfredse kunder. Vi vil indfri kundernes forventninger, som lovet på vores hjemmeside og i vores salgsmaterialer, i kvalitetshåndbogen, via tilbud, ordrer og kontrakter.  

Give Elementfabrik A/S har en målsætning om at være en fremtidsorienteret, dynamisk og effektiv virksomhed. Vi vil være en troværdig samarbejdspartner, der holder, hvad der bliver lovet, såvel internt som eksternt.  

Såvel miljø- og sikkerhedsmæssigt som i holdbarhed og udseende skal kvaliteten af vores elementer være i top og overholde gældende normer og forskrifter.  

Virksomhedens arbejdsmiljømålsætning er at skabe sikre, sunde og udviklende arbejdspladser for alle ansatte. Dette for at fremme og udvikle motivation, kvalifikation, omstillingsevne, kvalitetsbevidsthed og ansvarlighed overfor virksomheden og vores konkurrenceevne.  

Virksomhedens målsætning er tilfredse kunder, d.v.s. at indfri kundernes forventninger m.h.t. det, der oplyses til kunderne i form af brochurer, kvalitetshåndbog, tilbud og via vores hjemmeside, samt det, der er angivet og accepteret i de konkrete ordrer og kontrakter.

Medarbejdere

Vores medarbejdere er vores vigtigste resource - og det har de været i to generationer

Brochure

Vi har gemt 50 års erfaring med beton i vores brochuremateriale, som du kan downloade her

Give Elementer - Det behøver ikke at være svært
Give Elementfabrik A/S
VI BYGGER SAMMEN