Facadeelementer til landbrug og industri

Vi producerer, leverer og monterer præfabrikerede modulopbyggede beton- og letbetonelementer til landbrug og industribyggeri.

Vi producerer, leverer og monterer præfabrikerede modulopbyggede beton- og letbetonelementer til landbrug og industribyggeri. Betonelementerne leveres direkte fra fabrikken til byggepladsen. Fleksibiliteten i vores betonelementer giver uanede byggemuligheder og fordele i byggeprocessen.

Elementernes facader er vedligeholdelsesfrie. De er alle pudset på indvendig side, enten i grå eller lys beton. De præfabrikerede betonelementer leveres med istøbte vinduer og ventiler efter behov. Vi arbejder ud fra faste standarder men tilpasser os altid den enkelte byggesag.

Ifølge vores kundeundersøgelser leverer vi elementer af meget høj kvalitet til den aftalte tid og til meget konkurrencedygtige priser. Det kan vi gøre, fordi vi har superoptimeret vores produktion gennem mere end 50 år. Og fordi vi arbejder ud fra filosofien 'Keep it simple':  rationelle betonløsninger, der forkorter byggetiden og holder omkostningerne nede - til fordel for både bygherre og entreprenør.

Industribyggeri - Produktionshal i Fredericia


Bilhus - Industrihal - Facadeelementer


Se cases herunder
Montering af vægelementer
Præfabrikerede elementer og skillevægge til svinestald
Give Elementfabrik A/S er i dag en førende
leverandør af betonelementer til landbrug og industri
Er du interesseret i at høre mere om Facadeelementer? Kontakt vores salgsteam
Ønsker du at vide mere?
Kontakt Poul Henning Jensen hvis du har spørgsmål
Ring på telefon +45 2633 1543