Kanalelementer til kvægstalde

Give Elementer leverer og producerer kanalelementer og vaskevægge til kvægstalde. Vores produktionsmetoder og elementernes udformning er resultatet af en tæt dialog med vores kunder, års erfaring indenfor produktion, levering og montering af kanalelementer.
Vi forbedrer og videreudvikler løbende i takt med vores kunders ønsker og behov.

Hver enkelt byggesag optegnes i vor tegnestue og produceres iht. Deres projekttegninger. Kontakt en af vores erfarne salgskonsulenter for et uforpligtende tilbud. Vi står til rådighed med råd og vejledning - og garanterer for at du får den rigtige løsning til den aftalte tid!

Kanalelementer til kvægstalde sælges normalt incl. levering, montering og fugning. Elementerne leveres med istøbte stålstrittere, som sikrer en stærk og stabil forbindelse imellem kanalbund, leje, foderbord etc.
Vaskevægge leveres som standard i formglat beton med glatte afrundede overkanter og sider.

Kvalitet

Alle kvægstaldselementer støbes i betonstyrke 35 MPa klasse A, og med vores specialudviklede og afprøvede betonrecepter er alle kanaler beregnet til stalde, hvori gyllen forsures. Vores produkter er certificeret og produceret under nøje opsyn af Bureau Veritas Certifikation A/S og overholder alle krav til betonkonstruktion iht. EN1992-1-1 og harmoniserede produktstandarder, som sikrer en konstant og ensartet produktion.

 

 

Produktkatalog - Kvægkanaler

https://elementer.dk/sites/default/files/kvaegkanal_-_produktkatalog_ny_...

 

Montage- og Leveringsvejledning - Kvægkanaler

https://elementer.dk/sites/default/files/kvaegkanal_-_montage-_leverings...

Eksempel på kanalelementer

Se cases herunder
Betonelementer til kvægstalde er en vigtig del af vores sortiment af betonelementer til landbrug både i Danmark og i udlandet.
Er du interesseret i at høre mere om Kvægstaldskanaler? Kontakt vores salgsteam
Ønsker du at vide mere?
Kontakt Henrik Johanning hvis du har spørgsmål
Ring på telefon +45 2633 1546
Ønsker du at vide mere?
Kontakt Kasper Larsen hvis du har spørgsmål
Ring på telefon +45 2672 1580