Danmarks førende producent af betonelementer til landbrugsbyggeri.

Give Elementer leverer og producerer et komplet program af betonelementer til alle former for stalde & plansiloer. Vores produktionsmetoder og elementernes udformning er resultatet af mange års dialog med landbruget og erfaring indenfor produktion, levering og montering af komplette løsninger. Vi forbedrer og videreudvikler løbende i takt med vores kunders ønsker og behov.

 

Hver enkelt byggesag optegnes i vores tegnestue og produceres iht. Deres projekttegninger. Kontakt en af vores erfarne salgskonsulenter for et uforpligtende tilbud. Vi står til rådighed med råd og vejledning - og garanterer for veludført arbejde til den aftalte tid!

 

Vægelementer :

Betonelementer fra Give Elementer er lette at projektere med, de har en stor fleksibilitet og mange sammenbygningsmuligheder, hvilket vores kunder udnytter til at skabe tidsbesparelser og forenklinger i byggeprocessen.

Betonelementerne er vedligeholdelsesfrie, ud over almindelig bygningsrenholdelse. Elementerne kan leveres med et stort udvalg af frilagt natursten eller glat grå eller farvet beton. Elementerne kan herudover udføres med indvendige pudsede flader med grå eller lys pudslag.

Vi tilbyder efter kundeønske at indstøbe vinduer, ventiler og tagrem i betonelementerne.

Give Elementer tilbydes med baggrund i faste standarder og typer, der mål tilpasses det enkelte byggeri.

Hos Give Elementer arbejder vi ud fra enkelthedens princip – det behøver ikke være svært. Gennem mere end 55 år har vi superoptimeret vores produktion, forkortet procestiden og holdt vores omkostninger lave - til fordel for både bygherrer og entreprenører.

 

Plansiloer :

A & L-elementer – Se vores omfattende program under XXXXX

 

Svinestalde – Special elementer :

Kanalelementer, lejeplader og skridsikre gangplader sælges typisk leveret og aflæsset på byggepladsen. Montagen udføres af køber, men det anbefales, at bruge vores erfarne samarbejdspartnere for hurtigt og sikkert løft og montage. Elementer til svinestalde monteres iht. vores montagevejledninger, og med den rette forberedelse kan der monteres op til 600 meter om dagen.

Vi har udviklet lejeplader til fare- og toklimastalde med indstøbt varmesystem af Wavins VA godkendte Tigris Alupex-rør.

Ved at anvende præfabrikerede lejeplader øges styrken og holdbarheden i forhold til at støbe på stedet, samtidig med byggetiden forkortes når man ikke skal vente på udtørring. Den formglatte overflade er bedre dyrevelfærd og nemmere at rengøre.

Vores lejeplader til svinestalde produceres altid i henhold til dit projekt, og kan leveres med faststøbt isolering på 50, 75, 100 eller 150 mm.

Ved løsning med bundplade, understøbes med ekspanderende beton og afsluttes med skråkant. Ved punktfundament støbes bunden op på elementet. Elementerne samles i enderne med not, som efterfølgende opfyldes med ekspanderende beton.

 

Kvægstalde – Special elementer :

Kanalelementer og vaskevægge til kvægstalde. Vores produktionsmetoder og elementernes udformning er resultatet af en tæt dialog med vores kunder, års erfaring indenfor produktion, levering og montering af kanalelementer. Vi forbedrer og videreudvikler løbende i takt med vores kunders ønsker og behov.

Kanalelementer til kvægstalde sælges normalt inkl. levering, montering og fugning. Elementerne leveres med istøbte stålstrittere, som sikrer en stærk og stabil forbindelse imellem kanalbund, leje, foderbord etc.
Vaskevægge leveres som standard i formglat beton med glatte afrundede overkanter og sider.

 

Kvalitet

Alle staldselementer støbes i betonstyrke 35 MPa klasse A, og med vores specialudviklede og afprøvede betonrecepter er alle kanaler beregnet til stalde, hvori gyllen forsures. Vores produkter er certificeret og produceret under nøje opsyn af Bureau Veritas Certifikation A/S og overholder alle krav til betonkonstruktion iht. EN1992-1-1 og harmoniserede produktstandarder, som sikrer en konstant og ensartet produktion.

 

Produktkatalog - Svinestaldskanaler

https://elementer.dk/sites/default/files/produktkatalog_svinekanaler.pdf

Montage- og Leveringsvejledning - Svinestaldskanaler

https://elementer.dk/sites/default/files/svinestaldskanaler_-_mont.-_lev...

Produktkatalog - Lejeplader

https://elementer.dk/sites/default/files/lejeplader_-_produktkatalog.pdf

Montage- og Leveringsvejledning

https://elementer.dk/sites/default/files/lejeplader_-_mont.-_lev._vejled...

Produktkatalog - Gangplader 

https://elementer.dk/sites/default/files/gangplader_-_produktkatalog.pdf

Montage- og Leveringsvejledning - Gangplader

https://elementer.dk/sites/default/files/gangplader_-_mont.-_lev._vejled...

Produktkatalog - Kvægkanaler

https://elementer.dk/sites/default/files/kvaegkanal_-_produktkatalog_ny_...

Montage- og Leveringsvejledning - Kvægkanaler

https://elementer.dk/sites/default/files/kvaegkanal_-_montage-_leverings...

Facade - Svinestalde


Elementer til Svinestalde


Gang- & Lejeplader


Kvægstalde


Er du interesseret i at høre mere om Landbrug? Kontakt vores salgsteam
Ønsker du at vide mere?
Kontakt Henrik Johanning hvis du har spørgsmål
Ring på telefon +45 2633 1546
Ønsker du at vide mere?
Kontakt Kasper Larsen hvis du har spørgsmål
Ring på telefon +45 2672 1580