Korsør-projekt får gavn af synergier mellem produktionsenheder

30. juni 2020

Korsør-projekt får gavn af synergier mellem produktionsenheder

Give Elementer A/S leverer elementerne til en stor svinestald i Korsør. Ordren er et godt eksempel på, hvordan synergier mellem vore afdelinger i Give og Nr. Snede kommer vores kunder til gode.

Ordren på den store svinestald inkluder både facadeelementer og skillevægge. I alt leverer Give Elementer næsten 2.000m2 betonelementer.

 

Vi har i Give Elementer fokus på at udnytte synergierne mellem vores produktionsenheder, så vores kunder oplever kortest muligt leveringstid uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Vores afdelinger i Give, Nørre Snede og Gedsted har forskellige ekspertiser men sammen fungerer Give Elementer A/S overordnet set som én homogen produktionsenhed. Med vores mulighed for at spille de forskellige produktionsenheder på banen alt efter ordren, oplever vores kunder kortere leveringstider.

 

Af de omkring 2.000m2 elementer til svinestalden i Korsør, produceres de små 700m2 facadeelementer i øjeblikket på fabrikken i Give, mens de ca. 1.300m2 skillevægge produceres i afdelingen i Nr. Snede. Alle elementer er klar til levering i uge 33, som aftalt med entreprenøren.

Nyheder