fbpx Ny produktionshal under opførsel | Give Elementfabrik A/S

Ny produktionshal under opførsel

2. oktober 2019

Ny produktionshal under opførsel

Da stifteren af Give Elementfabrik A/S Jens Eskildsen stoppede i 2001, havde fabrikken gennem tiden fået i alt 18 byggetilladelser.

Siden sønnerne Jens Henrik og Finn Eskildsen overtog fabrikken er elementproduktionen og omsætningen vokset betydeligt - og produktionsarealet er fulgt med. Mere end 20 gange har Give Elementer udvidet produktionen på Hjortsvangen og i øjeblikket opfører vi endnu en moderne produktionshal i Give. 

Produktionshallen er et led i en større investeringsstrategi, hvor Give Elementer over de seneste tre år har investeret mere end 30 millioner kroner i materielle anlægsaktiver. Investeringerne fungerer som en fremtidssikring af virksomheden. En del af årsagen bag investeringerne er også, at markedet ændrer sig. Det kræver derfor at Give Elementer også justerer og tilpasser sig. Markedet er blevet mere krævende, og det kræver samtidigt mere af virksomheden. Til det siger administrerende direktør Henrik Skytte Damø til AgriWatch:

"Senere på året kommer regnskabet, og det viser måske en vis konservatisme, men det viser også et aktivt valg, hvor vi har fokuseret på at ruste os til fremtiden med vores produktionsudstyr, så vi også har de mest energirigtige produktionsomkostninger. Vi vil fremtidssikre vores virksomhed til den type byggerier, vi kommer til at se flere af. Markedet har vist et behov for større og mere komplicerede elementer til nye byggerier. Det bliver ikke lettere eller mindre krævende i forhold til de typer elementer, vi skal producere og transportere".

 

Den nye produktionshal er under opførsel og du kan tage med op i dronen og se byggeriet her.

 

 

Nyheder